YUVARLAK TABAK – 17 CM BPCR1700

YUVARLAK TABAK – 17 CM - BPCR1700

Yemeklerinizi sunmak ve servis etmek için aradığınız ideal çözüm burada! BPA-FREE yemek kapları, her türlü kullanımda size üstün avantajlar sunuyor. Bu özel tabaklar, hem evinizde hem işyerinizde hem de sosyal etkinliklerde pratik bir tek kullanımlık seçeneği sunarak sizin için vazgeçilmez olacak hem de plastik atığı oluşturmayarak çevreye karşı sorumluluğunuzu yerine getirmiş olacaksınız.
Yemek kaplarının farklı çeşitleri, özellikle gıda işletmelerinde büyük kolaylıklar sağlıyor.
Ürünün çeşidine göre sıcak yaz aylarında soğuk mezelerinizi veya lezzetli yemeklerinizi servis edebilir, soğuk kış aylarında da sıcacık çorbalarınızı keyifle tüketebilirsiniz. Aynı zamanda bu tabaklar, tatlılarınızı ve çeşitli bölmelere sahip olan toplu yemeklerinizi sunmak için de idealdir.
Pratikliğiyle öne çıkan yemek kapları, mikrodalga fırında ısıtma veya derin dondurucuda saklama gibi ihtiyaçlarınıza da uyum sağlar. Böylece yiyeceklerinizi kolayca hazırlayabilir, ısıtabilir veya dondurabilirsiniz. Bu tabaklar, günlük hayatınızı kolaylaştırırken çevreye de duyarlılık gösteriyor.

Özellikler

  • Sağlıklı ve Hijyenik

  • Mikrodalgada ısıtılabilir

  • Derin dondurucu kullanımına uygundur

  • Ürün Boyutu: 17 cm

  • Gramaj: 15 gr

Other Services

  • YUVARLAK 3 BÖLMELİ TABAK – 23 CM BPCR2330

    YUVARLAK 3 BÖLMELİ TABAK – 23 CM - BPCR2330 Yemeklerinizi sunmak ve servis etmek için aradığınız ideal çözüm burada! BPA-FREE yemek kapları, her türlü kullanımda size üstün avantajlar sunuyor. Bu

  • YUVARLAK TABAK – 17 CM BPCR1700

    YUVARLAK TABAK – 17 CM - BPCR1700 Yemeklerinizi sunmak ve servis etmek için aradığınız ideal çözüm burada! BPA-FREE yemek kapları, her türlü kullanımda size üstün avantajlar sunuyor. Bu özel tabaklar,

Merhaba
Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?